Arsenal Leeds United canlı izle

Arsenal Leeds United canlı izle. İngiltere Premier Lig'de bu akşam Arsenal ve Leeds United mücadelesi var.

Arsenal Leeds United canlı izle. İngiltere Premier Lig’de bu akşam Arsenal ve Leeds United mücadelesi var. Arsenal Leeds United canlı izle.

Arsenal Leeds United canlı izle

İngiltere Premier lig’de 3 maçtır galibiyet göremeyen Arsenal bu akşam Leeds Unıted’ı kendi evinde ağırlayacak. Galibiyet alamadığı son 3 maçtan sonra puan kaybı yaşayan Arsenal, geçtiğimiz hafta konuğu olduğu Aston Villa sahasından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk 6 maçın gerisine düşen Arsenal bu akşam Leeds Unıted karşısından galibiyetle çıkmak istiyor. Arsenal tarafında sakatlığı bulunan oyuncular Partey ve Tierney.

Son haftalarda ki başarısı gözlerden kaçmayan Leeds Unıted önemli galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği Crystal Palace’yi 2-0 mağlup etti. Bu sezon Leeds Unıted’ın en dikkat çeken oyuncularından Raphinha mükemmel bir performans sergiliyor. Son 4 maçIn 3’ünden galibiyetle çıkan Leeds Unıted bu akşam konuk olduğu Arsenal’in karşısında da galibiyeti bekliyor. Arsenal maçı öncesinde Leeds Unıted’in oyuncularından Robin Koch, Rodrigo ve Ian Poveda’nın sakatlığı bulunuyor.

Exit mobile version