Beyaz’lı Fener Ol programında ilk bağış Mersin’den

Acun

TV8’deki Fener Ol Kampanyası’nın Cem Yılmaz’dan sonra ikinci konuğu ünlü şovmen Beyazıt Öztürk oldu. WinWin kampanyasında FB yazıp 1907’ye 20 TL’lik bağış toplandı. Çekilişe katılacaklara 20 otomobil ve 5 ev verilecek. Program Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Alex’in sarı lacivertli forma altında attığı muhteşem gollerin videosuyla başladı.

İLK FORMA MERSİN’DEN ALINDI

Programa ilk katılan Mersin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kütük oldu. Kütük ‘Aylardır Fener Ol için kampanya yürütüyorduk. Mersin için 333 forma bağışı yapıyoruz. Dernek olarak örnek olmak için bu sayıyı 533’e çıkarıyoruz’ dedi.

Adana Fenerbahçeliler Derneği de 301 forma alarak kampanyaya katıldı. Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Salih Yılmaz telefonla bağlandı. Yılmaz ‘Dernek üyelerimizin bireysel olarak sağladığı katkılara ek olarak dayanışma için 301 forma satına alarak katkıda bulunmak istiyoruz. Biz de forma sayısını 401’e çıkarıyoruz’ diye konuştu.

KAÇ FORMA SATILDI

FB TV ve TV8 ortak yayınında düzenlenen WinWin kampanyası aracılığıyla takımlarına destek olmak isteyen binlerce Fenerbahçeli, 300 TL karşılığında forma satın aldı. Tek bir formayla yetinmeyen Fenerbahçelilerin yaptıkları toplu alımlar sayesinde Türkiye genelinde satış rakamı 78 bin 655’e yükseldi.

Exit mobile version