Çaykur Rize deplasmanında Galatasaray galibiyeti

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sarı-kırmızılı ekip deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı.

Galatasaray, Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı uzatma dakikalarında gelen 2 golün ardından 3-2 kazandı.

3 PUAN UZATMALARDA GELDİ

Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmanın 9.dakikasında Sofiane Feghouli’nin golüyle öne geçti. 45. ve 76. dakikalarda sırasıyla Vedat Muriqi ve Aminu Umar’ın golleriyle Rizespor üstünlüğü yakaladı.

Diagne 90+2’de VAR kararıyla kazanılan penaltı ile Rizespor’un ağlarını sarsmayı başardı. Diagne 90+7’de yine ağları buldu ve skoru geri döndürerek takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

EMRE AKBABA’NIN AYAĞI KIRILDI

Karşılaşmada üzücü bir olay yaşandı. 62. dakikada oyuna giren Emre Akbaba’nın ayağı 74. dakikaya gelindiğinde kırıldı. VAR incelemesiyle Rizesporlu futbolcu Samudio kırmızı kartla oyundan atıldı.

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI HAFTAYA

Karşılaşmayı Rizespor karşısında 3-2’lik üstünlükle tamamlayan Galatasaray puanını 66’ya yükseltirken, Rizespor 40 puanını korudu. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’in 33. haftasında evinde Başakşehir ile karşılaşacak.

HERKES AĞLADI

Çekişmeli geçen Rizespor-Galatasaray karşılaşmasının 67. dakikasında rakibi Samudio ile ikili mücadeleye girdiği saniyelerde sağ ayağına sert bir darbe alan Emre Akbaba’nın ayağı kırıldı. Sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaparken sahadaki futbolcular gözyaşlarını tutamadı.

GALATASARAY TWİTTER’DA ÇILDIRDI

Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabı uzatmalarda gelen golü böyle kutladı:

Exit mobile version