Everton Fulham canlı maç izle

Everton Fulham canlı maç izle. Premier Lig’de bu akşam haftanın sonuncu maçı var. Everton kendi sahasında Fulham’ı ağırlayacak.

Everton Fulham canlı maç izle. Premier Lig’de bu akşam haftanın sonuncu maçı var. Everton kendi sahasında Fulham’ı ağırlayacak. Mücadele 22.00’da S SPORT kanalında ekranlara gelecek. Everton Fulham canlı izle.

Everton Fulham canlı maç izle

Everton bu akşam ki mücadeleye ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta Manchester United karşısında büyük bir başarıya imza atan Everton 2-0 geriden geldiği maçı 2-2’lik bir beraberliğe taşıdı ve heyecanlı mücadele 3-3’lük bir sonuçla bitti. Son haftalarda bir hayli puan kaybı yaşayan Everton’da, Manchester Unıted karşılaşmasından alınan 1 puan Carlo Ancelotti ve oyuncularına iyi geldi. Bu motivasyonla FA Cup’ta Tottenham karşılaşmasından 5-4’lük galibiyetle çıktı ve çeyrek finale yükseldi.

https://www.youtube.com/watch?v=S6IRh-27GPc

12 maçtır galibiyet göremeyen Fulham’da işler yolunda değil gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta West Ham karşısından galibiyet çıkan Fulham’ın şampiyon olması için şuan ki durumu yeterli görünmüyor. Scott Parker ve oyuncuları bu sezon sadece 2 galibiyet alabildi. Fulham bu akşam Everton karşısında zor bir mücadele sergileyecek gibi duruyor. Konuk olacağı sahada performansı merak konusu olan Fulham’da Kongolo ve Tom Cairney’in sakatlığı sürüyor.

Exit mobile version