Fenerbahçe Anadolu Efes canlı izle

Bu akşam ki mücadeleye ev sahipliği yapan Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Euroleague’de puan sıralamasında 7 ve 8. Sırada olan Sarı Lacivertli takım ve Anadolu Efes mücadelesi bu akşam 20.45’te beIN SPORTS HABER kanalında yayınlanacak.

 

THY Euroleague’de 26. haftada iki Türk takım mücadele edecek. Avrupa’nın heyecanla takip edilen  organizasyonlarından Euroleague’de Fenerbahçe ve Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Euroleague’de 10 maçtır galibiyeti elinde tutan bir Fenerbahçe Beko var. Fenerbahçe Anadolu Efes canlı izle

Fenerbahçe Anadolu Efes canlı izle

Sarı Lacivertli takımın karşısında ise büyük bir rakip olan, Anadolu Efes’de çıktığı 7 mücadeleden 6 galibiyet aldı. Bu akşam ki mücadeleye ev sahipliği yapan Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Euroleague’de puan sıralamasında 7 ve 8. Sırada olan Sarı Lacivertli takım ve Anadolu Efes mücadelesi bu akşam 20.45’te beIN SPORTS HABER kanalında yayınlanacak.

 

Bu akşam Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbaçe, cephesinde covid 19 paniği. Sarı Lacivertli takım cephesinden yapılan açıklmada “Oyuncularımızdan bir kişinin covid-19 testi pozitiftir fakat geri kalan oyuncular ve ekibimiz eksiksiz sahada olacak” açıklaması yapıldı. Mücadele Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda yapılacak. Sezona kötü bir giriş yapan Fenerbahçe geriden geldiği Lig’de birçok başarıya imza attı. Sarı Lacivertli takımın güçlü rakibi Anadolu Efes’de bu sezon başarılara imza atmayan devam ediyor. Fenerbahçe Lig’de 15 galibiyet 10 mağlubiyet ile 7. sırada bulunuyor. Rakibi Anadolu Efes’de 14  galibiyet 10 mağlubiyet ile Fenerbahçe’den hemen sonra 8. sırada yer alıyor. Bir önceki Anadolu Efes Fenerbahçe maçından ise 80-71 farkla Sarı Lacivertli takım galip çıkmıştı.

Exit mobile version