Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir kozlarını paylaştı.

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir kozlarını paylaştı. Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle

Maça Fenerbahçe ev sahipliği yaptı. Karışlaşma ATV ekranlarında canlı yayınlandı. Maçın ilk yarısında Lemos kırmızı kart görünce Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle

Başakşehir maçın 42. dakikasında attığı golle 1-0 öne geçti. Ani gelişen konuk ekip atağında Lemos’un Deniz Türüç’e yaptığı hareket sonrasında Deniz yerde kaldı, Fırat Aydınus pozisyonu avantaja bıraktı. Sonrasında Junior Fernandes sağdan dar açıdan şutunu çekti, Harun’un ellerine çarpan top ağlarla buluştu.

https://twitter.com/canligoltv8/status/1359208236390440962

Fenerbahçe eksik olmasına rağmen oyundan kopmadı ve ikinci yarıda beraberliği yakaladı. Enner Valencia’nın 72. Dakikada gelen golüyle sarı-lacivertliler Başakşehir ile 1-1 beraberliği yakaladı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç uzatmalara gitti.

https://twitter.com/canligoltv8/status/1359221175369539588

Geçen hafta Galatasarayla oynadığı derbiden kötü bir sonuçla ayrılan Fenerbahçe sarı kırmızılı takıma 1-0 mağlup oldu. Bu durumun ardından ise Sarı Lacivertli takım liderliği Galatasaraya kaptırdı. Fenerbahçeli Luiz Gustavo’nun sakatlanması sonucu 2 hafta sahalarda olamayacağı söylenmişti. Sarı Lacivertli takım bu akşam Ziraat Türkiye kupası maçına ev sahipliği yaparak Başakşehir’i ağırlayacak. Fenerbahçe bir önceki tur da ise Kasımpaşayı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Bu akşam oynanacak maç için nefesler tutuldu ATV ekranlarında canlı yayınlanacak maç 20.45 de ATV de izlenebilecek.

Maç özeti analizi

Üst üste 3 mağlubiyet alan Başakşehir bu akşam ki maçtan nasıl bir sonuçla çıkacak. Yeni teknik direktör Aykut Kocaman’dan sonra da performansında bir değişiklik olmayan Başakşehir bu akşam nasıl oynayacak merak konusu. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük maçından 1-0’lık yenilgiyle çıkan Başakşehir’in bu akşam ki son durumu ne olacak hep birlikte göreceğiz. Sarı Laciertli takımın derbi sonrası düşük moralini bu akşam ki maça yansıyacak mı? Başakşehirin bir hayli şansı var. Başakşehir’in oyuncularından Edin Visca, Bolingoli, Caiçara ve Berkayın sakatlıkları da devam ediyor. Bunları düşünecek olursak Başakşehir için de kolay bir maç olacağını söyleyemeyiz.

Fenerbahçe Başakşehir maçı bu akşam 20.45 de canlı yayınla ATV ekranlarında olacak.

Maçın 11’leri

FENERBAHÇE: Harun, Gökhan, Lemos, Attıla, Caner, Ozan, Sosa, Ferdi, Sinan, Thiam, Cisse

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Ponck, Epureanu, Cemali, Azubıole, Yossouf, Deniz, Berkay, Fernandes, Demba Ba

Exit mobile version