Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, WinWin yayınında ekranda

Ali Koç

Ali Koç

Sarı-lacivertlilerin rekor hedeflediği yardım gecesinde başkan Ali Koç, seyirciler arasındaki yerini aldı.

Fenerbahçe’nin 1 numarası, tarihi geceyi yakından takip ediyor.

Acun Ilıcalı’nın yönettiği, şovmen Cem Yılmaz’ın konuk olduğu, rekorların hedeflendiği Fenerbahçe WinWin spor şöleni gecesinde gecenin ödüllerinden biri de, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte stadyumda maç seyretmek.

EFSANELERLE YEMEK FIRSATI

Manevi ödüllerden diğerleri, Fenerbahçe Futbol Takımı ile yemek yemek, Fenerbahçe Basketbol Başantrenörü Zeljko Obradovic’le yemek yemek, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile yemek yemek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un canlı yayındaki ilk konuşması şöyle oldu:

“Alex imzalı forma evden arabadan daha çok alkış aldı.

Sadece ülkenin ekonomik şartları değil, kulüplerin şartları da düşünüldüğünde işler zorda. Ocak ayından başlayarak bu işi omuz omuza vererek, kitlesel bir hareketle, belki de hiç görülmemiş bir büyüklükte yalnızca Fenerbahçe’nin yapabileceği bir hareketle düzelteceğimizi düşündük.

Geldiğimizde tablo düşündüğümüzden de kötüydü. Türkiye tarihinde hiç görülmemiş bir destekle üstesinden geldiğimizi düşündük.

“ÇORBADA HERKESİN TUZU OLSUN”

Kampanyayı 4 Nisan’da başlattık. Kara gecede kampanyayı başlattık. Bugün de aslında kara bir gün Fenerbahçe için. 12 Mayıs’ta kahpe örgütün yaptığı saldırılar, stadımızda hiçbir gerginlik yokken yaşananlar… Allah kimseye bir daha göstermesin.

Geldiğimiz noktada, çorbada herkesin tuzu olsun dedik. Bunu derken de; sanatçı, işadamı, memur, anne, baba… Fenerbahçe’nin zenginliğini görüyoruz. Acun’a teşekkür etmek istiyorum. Hep bir fikir üretmek istiyor Fenerbahçe için.

“TARİHİMİZ BÖYLE
DAYANIŞMALARLA DOLU”

Cem Yılmaz’a gittik, o da sağolsun, ne zaman Fenerbahçe için gitsek hep yanımızda oldu. Adalete Fener Ol kampanyasında da video çekti, çok küfür yedi ama arkasında durdu.

Ezgi Mola da burada. Bu akşam bizleri iş insanları, sokaktaki vatandaş, buradaki sizler destekleyeceksiniz. Fenerbahçe’nin tarihi böyle dayanışmalarla doludur.

Formayla ilgili her şey Acun’un fikri. Fiyatı, imzalar, Lefter anısı…”

NE OLDU?

Fenerbahçe’nin ‘Fener Ol’ kampanyası kapsamında TV8’de gerçekleştireceği ‘Fenerbahçe WinWin’ yayınının izleyicilere vereceği ödüller açıklandı.

Koyu bir Fenerbahçeli olan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayınlanacak olan programda izleyicilere verilecek ödüller şöyle sıralandı:
5 ev
20 otomobil
Zeljko Obradovic ile yemek
İmzalı Alex de Souza forması
Takımla deplasmana gitme
Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda maç yapma fırsatı

Acun Ilıcalı’nın sunumu ve Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk gibi ünlülerin katılımıyla gerçekleştirilecek canlı yayın saat 22.30’da başlayacak.

ACUN ILICALI’DAN ‘FENER OL’ AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un mali darboğazı aşmak için başlattığı Fener Ol kampanyası 12 Mayıs’ı 13 Mayıs’a bağlayan gece yeni bir ivme kazanacak. TV8’in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, şovmen Cem Yılmaz’la birlikte sahura kadar program yaparak sarı lacivertli kulüp için bağış toplayacak. Hedef 100 milyon TL’nin üzerinde gelir elde etmek.

ACUN ILICALI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Acun Ilıcalı ne kadar iddialı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha gösterdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Cem Yılmaz’la birlikte fotoğrafını paylaşan Acun Ilıcalı şu mesajı verdi:

Fenerbahçemiz için yakın zamanda yapacağımız destek kampanyası ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde yönetimimize gönlümüzü verdiğimiz takımımız için TV8 ekranlarında dünya futbol tarihinin en büyük kampanyasını yapma teklifini götürdüm. Başkanımızın da tam desteğiyle özlenen Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz. 12 ve 13 Mayıs akşamı dostum Cem Yılmaz ile birlikte taraftar ve kulüp bütünlüşmesinin tarihini yazmak için TV8 ekranlarında olacağız. Bu kampanyaya katılanları, hayal ettikleri binlerce ödül bekliyor. Taraftarımızın ve kulübümüzün kazanacağı ‘win-win’ kampanyamızın detaylarını çok yakında vereceğim. Fenerbahçeliler hazır olun, tarih yazacağız.

Exit mobile version