Fenerbahçe WinWin’de ikinci gün

Beyazıt Öztürk, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, Hakan Ural, Mehmet Aurelio ve Obradovic gibi isimlerin katılımı ve Acun Ilıcalı’nın liderliğinde gerçekleştirilen ‘Fenerbahçe WinWin’ yayını başladı.

Katkıda bulunmak isteyen Fenerbahçeliler, ‘FB’ yazıp ‘1907’ye göndererek 20 TL’lik SMS bağışında bulunarak WinWin gecesindeki çekilişe katılabiliyor.

Taraftarların kazanabileceği ödüller şöyle:
5 ev
20 otomobil
Zeljko Obradovic ile yemek
İmzalı Alex de Souza forması
Takımla deplasmana gitme
Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda maç yapma fırsatı

SURVIVOR’DA WINWIN ÇOŞKUSU

Fenerbahçe’nin Fener Ol kampanyasının WinWin ayağına TV8’de yayınlanan Survivor yarışmasının ekibi sürpriz yaparak destekte bulundu. Survivor ekibi Fenerbahçe WinWin kampanyası için Dominik’ten canlı yayınla bağlandı. WinWin yazılı devasa bir pankartın altına gizlenen ekip daha sonra Fenerbahçe için büyük bir tezahüratta bulundu.

OBRADOVIC SÜRPRİZİ

Fenerbahçe’nin bir süredir tanıtımlarını yaptığı Fener Ol kampanyasına destek için TV8’de canlı yayınında WinWin kampanyası düzenlendi. Programın büyük sürprizlerinden biri de Obradovic oldu.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic ve basketbolcular, Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk’ün sunduğu FB TV ile TV8 ortak yayınına katıldı. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da karşı karşıya gelecek. İki Türk devi Avrupa’nın en büyüğü olmak için yarışacak. Tarihi karşılaşma öncesi Obradovic ve basketbolcular duygularını canlı yayında milyonlarca Fenerbahçeli taraftarla paylaştı. Fenerbahçe efsanesi Obradovic, taraftarlardan kulübe destek olmalarını istedi.

Bilindiği üzere WinWin kampanyasının en önemli ödüllerinden biri Obradovic ile yemek. Fenerbahçelilerin tek yapması gereken 20 TL karşılığında FB yazıp 1907’ye SMS göndermek…

Exit mobile version