Fenerbahçe’den, ziyaretçi çocuğun hırkasının ters giydirilmesi hakkında açıklama

fenerbahçe

fenerbahçe

Fenerbahçe Spor Kulübü Ülker Stadı’nı okul gezisi kapsamında ziyaret eden öğrenci grubundan bir çocuğun sarı kırmızılı hırkasının ters giydirildiği fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Konuya tepki gösterenler arasında elbette Galatasaray Kulübü de vardı. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, küçük çocuğun Galatasaray’ın bu hafta sonu oynayacağı Medlipol Başakşehir maçına davet edileceğini bildirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü de konuyla ilgili açıklama yaptı. Konu için sunni gündem ifadelerini kullanan kulüp, çocuğun hırkasına kendilerinin herhangi bir müdahalesi olmadığını belirtti.

Fenerbahçe ayrıca, “Ancak söz konusu turlarda bu tip olayların bir daha yaşanmaması için kulübümüz dışında turlarda görev alan üçüncü parti yetkili ve ilgililere de gerekli uyarılar yapılacaktır.” açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe stadını gezen farklı takımların formalarını taşıyan çocukların fotoğrafları paylaşılarak; “Kapılarımız hangi takımın taraftarı olduklarından bağımsız olarak tüm miniklerimize her zaman sonuna kadar açıktır.” denildi.

Exit mobile version