Hasan Şaş: Volkan küfür ettiği için kavga çıktı

volkan

Kadıköy’de 1-1 biten ve sarı lacivertli takımın 10 kişi tamamladığı Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin en çok konuşulan olaylarından biri de Volkan ile Hasan Şaş arasındaki kavga oldu. Fenerbahçe taraftarının her dönem hedefinde olan Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş maç başlar başlamaz yoğun ıslık ve tezahüratlarla protesto edildi.

YANAL’IN YARDIMCISI KÜFÜR ETMİŞ

Kadıköy’de hiçbir eylemde bulunmadığı halde kendisine tribünlerden küfür edildiğini savunan Hasan Şaş, ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yardımcısını da hedef gösterdi. Yanal’ın yardımcısı tarafından sahaya çıkar çıkmaz kendisine küfür edildiğini savunan Hasan Şaş ortamı germemek için onunla muhatap olmadığını öne sürdü. Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel’le yaşadığı gerilimde de ünlü kaleciyi suçladı.

TARAFTARLARIMIZ BENİ TRİBÜNE ÇAĞIRDI

Galatasaray taraftarlarının her maçta olduğu gibi Kadıköy’de de kendisini tribünlere çağırdığını anlatan Şaş bu sırada yaşanan olayları kendi cephesinden şöyle anlattı:

VOLKAN TRİBÜNE GİDERKEN YANIMA GELDİ

Hem kendi stadımızda hem de deplasmanlarda taraftarlarımız beni tribüne çağırır. Bütün teknik ekibi, tercümanızımı dahil herkesi çağırır. Bu durum Kadıköy’e özel bir şey değil. Ben de taraftarımızı selamlamaya gittim. Sonrasında Volkan yanıma geldi.

ELLİ BİN KİŞİ DURMADAN KÜFÜR ETTİ

Volkan bana küfürlü olarak ‘S…. git lan buradan’ dedi. Biz de tartışmaya başladık. Elli bin kişi durmadan şahsıma küfretti. İnsanlar bilmeden yorum yapıyor. Ben Volkan’ın büyüğüyüm. Kimin yakışıksız harekette bulunduğuna şimdi tekrar karar versinler.

Exit mobile version