Hasta yatağından Fener-Ol için yardım topladı

fenerbahçe

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kulübün mali tablosunu düzeltmek amacıyla 4 Nisan’da başlattığı Fener Ol kampanyası 1.5 ayını doldurdu. Öncelikle hedef UEFA’nın mali kriterlerini karşılamak için 31 Mayıs’a kadar 60 milyon Euro toplamak. TV8 ve Fenerbahçe TV’nin ortak yayınında Acun Ilıcalı ile birlikte Cem Yılmaz ve Beyazıt Öztürk’ün katıldığı Win-Win (Kazan-Kazan) programlarında çok önemli bir destek elde edildi. İki gün içinde tanesi 300 TL’den 123 bin forma satıldı. Her biri 20 TL olmak üzere 950 bin SMS atıldı.

Fenerbahçe için kumbarasındaki 10 TL’yi bağışlayan öğrenci de oldu, horozunu satıp parasını kulübe gönderen köylü de. Hepsinin ortak sevdası Fenerbahçe’ydi. Bu büyük sevdaya gönül veren bir Fenerbahçeli de Florence Nightingale Hastanesi’nde yatıyordu. Ağır ama başarılı bir ameliyattan çıktı. 24 saat sonra yoğun bakımdan müşahade odasına alındı. Kapısında ‘İçeriye ziyaretçi kabul edemiyoruz. Anlayışınız için teşekkürler’ yazıyordu. Altında ise şu not vardı: ÇİÇEK ALMA FENER OL, FB yaz 1907’ye SMS at.

Kendisi de sıkı bir Fenerbahçeli olan ve ameliyatı yapan Genel Cerrahi Op. Dr. Kemal Ayalp, Fener-Ol kampanyasına bu içten desteği sosyal medya hesabından paylaştı. Fenerbahçe Ailesi’nin büyüklüğünü bir kez daha tüm Türkiye’ye gösterdi.

Exit mobile version