Juventus Inter canlı maç izle

Juventus Inter canlı maç izle. İtalya Kupası'nda ilk maçı 2-1 Juventus kazandı. Juventus Inter canlı maç izle.

Juventus Inter canlı maç izle. İtalya Kupası yarı final rövanşında Juventus ile Inter karşılaşıyor. İlk maçı 2-1 Juventus kazandı. Juventus Inter canlı maç izle.

Juventus ve Inter’in karşı karşıya geleceği İtalya Kupası’nda nefesler tutuldu. Pandemi nedeniyle maç taraftarsız oynanacak.

Juventus İnter maçı canlı izle

Lyon karşısından 1-0 mağlup olan Juventus son haftasını maçsız geçirdi. Parc Olympique Lyonnais maçından mağlubiyetle dönen Maurizio ve oyuncularının motivasyosuz olduğunu gördük. İtalya da ki corona salgınının çok yüksek olması sebebiyle maç 8 mart Pazar gününe ertelendi. Bu durum sonucunda puan kaybeden Juventus liderliği Lazio’ya kaptırdı. Juventus bir maç eksiğiyle 2 puan kaybederek 2. sıraya geriledi. Serie a liginde iç sahadan 11 galibiyetle ayrılan teknik direktör Sarri ve oyuncuları sezonun ilk yarısında inter’i 2-1 yenen Juventus’tan tekrar galibiyet bekleniyor. Eksik oyuncu ise sadece Merih Demiral.

https://www.youtube.com/watch?v=Wdh2T5D_LZg

Yakın rakibi Lazio karşısında sınavını başarısız bitirdi. İlk yarıda Ashley Young’ın golüyle heyecanlanan takım ikinci yarıda performans kaybetti. Bunun üzerine 2. Yarıda kalesinde 2 golü peş peşe gördü. Böylelikle 15 maçlık yenilmezlik liderliği de sarsıldı ve 2. Sırada ki yerini kaybetti. Salgından dolayı ertelenen lig maçlarından eli boş dönen Conte ve oyuncuları 2 maç eksikliği ile 8 puan liderin gerisine düştü. UEFA Avrupa liginde Ludo Gorest karşısında 2-0’lık başarıyla ve 2-1’lik galibiyetle lige geri dönmeyi başardı.

Exit mobile version