Lyon Montpellier canlı maç izle

Lyon Montpellier canlı maç izle. Fransa Ligi'nde oynanan nefes kesen Lyon Montpellier maçını canlı izle.

Lyon Montpellier canlı maç izle. Fransa Lig’inde 25. Haftada Lyon ve Motnpellier karşılaşacak. Karşılaşma bu akşam Türkiye saati ile 23.00’da başlayacak ve maç Parc Olynpique’de oynanacak. Lyon Montpellier canlı maç izle.

Lyon Montpellier canlı maç izle

Fransa Ligue 1 de 24. haftada Strasbourg’u 3-0 yenen Lyon zirve ile arasındaki puan farkını 2 ye düşürdü. Sezon başından beri gol sorunu yaşamayan Lyon 24 haftada 15 galibiyet gösterdi. Rudi Garcia ve oyuncuları son 4 haftada kendi kalesinde sadece 1 gol gördü. Ve ev sahipliği yaptığı maçtan galibiyetle çıktı. Lyon lig de böylelikle evinde en az maç kaybeden takım oldu. Takımın oyuncularından ise Denayer’in sakatlığı bulunuyor.

9 maç sonra galibiyeti gören Montpellier misafir etttiği Dijon karşısından 1-0 geriden gelerek 4-1 kazanmayı başardı. 9 haftadır puan kaybeden Montpellier için bu galibiyet büyük ölçüde moral oldu. Michel Der Zakarian ve oyuncuları 11. sıraya yükselmeyi başardı. Bu yükselme Lyon maçı için yeterli olmazken gözler Montpellier’in üzerine döndü. Montpellier’de Oyong ve Mendes’in sakatlığı devam ediyor.

Exit mobile version