Newcastle United Southampton canlı izle

Newcastle United Southampton canlı izle. İngiltere Premier Ligde Newcastle takımı sahasında Southampton'ı konuk ediyor. Newcastle United Southampton maçını ve golleri şifresiz canlı izle.

Newcastle United Southampton canlı izle. İngiltere Premier Ligde Newcastle takımı sahasında Southampton’ı konuk ediyor. Newcastle United Southampton maçını ve golleri şifresiz canlı izle.

Newcastle United Southampton canlı izle

Newcastle United, sezona hiç iyi başlayamadı. Premier Lig’in ilk haftasında St. James Park’ta West Ham’ı konuk eden Newcastle United, sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. West Ham karşısında 2 kez öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Geçtiğimiz hafta ise Aston Villa deplasmanında da vasat bir performans gösteren Steve Bruce’un ekibi, rakibine 2-0 kaybetti.

İlk 2 haftadan puansız ayrılan Newcastle United, bu hafta Southampton’ı konuk edecek. Henüz puan alamayan Newcastle United, Premier Lig’te düşme hattında yer alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=dT6QeTrhKCI

Southampton, Premier Lig’te yeni sezona mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Goodison Park’ta Everton’a konuk oldular ve sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Adam Armstrong’un golüyle öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Manchester United ile karşılaşan Hasenhüttl’ün ekibi, rakibinden puan almayı başardı ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı.

Özellikle ikinci yarıda, kaleci Alex McCarthy’nin önemli kurtarışları vardı. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Southampton’da önemli bir eksik yok.

Maçın canlı anlatımı

Henüz ilk yarısı oynanan karşılaşmanın canlı anlatımı aşağıdaki gibidir.

39′

James Ward-Prowse (Southampton) topu serbest vuruştan doğrudan kaleye gönderiyor, ancak bu güzel vuruşta top kalecinin kucağında kalıyor.

38′

Paul Tierney düdüğünü çalıyor. Jacob Murphy (Newcastle) yaptığı tehlikeli müdahale ile faul yapıyor. Southampton lehine serbest vuruş kararı veriliyor. Bu pozisyondan golü bulabilecekler mi?

37′

Che Adams (Southampton) ceza sahası çizgisi civarında kendisine gönderilen pasla buluşuyor, kafasını kaldırıp vuruşunu yapıyor. Top sol alt köşeye gidiyor, ancak hazırlıklı olan kaleci Frederick Woodman sayesinde skor değişmiyor.

31′

Jacob Murphy (Newcastle) serbest vuruşu kullanıyor. Oyuncunun kaleye gönderdiği top az farkla üstten dışarı gidiyor. Rakip takım için çok şanslı bir an!

31′

Newcastle tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

30′

Kyle Walker-Peters (Southampton) rakibini düşürdüğü için sarı kartı görüyor. Hakem Paul Tierney tarafından verilen karar açık seçik ortada.

26′

Jack Stephens (Southampton) tarafından kullanılan köşe vuruşunda kaleci Frederick Woodman araya giriyor.

26′

Bu şut kaleci için büyük bir tehdit oluşturmuyor. Kyle Walker-Peters (Southampton) tarafından çekilen şut rakip defans tarafından engellendi. Southampton rakiplerini topu kornere atmaya mecbur etti.

23′

Moussa Djenepo (Southampton) kaleyi bulamıyor! Ceza sahasında kendisine gönderilen pası kontrol eden oyuncu şut çekmek için kendisine bir boşluk buluyor. Oyuncunun güzel vuruşuna rağmen top üst direkten dışarı gidiyor.

22′

Callum Wilson (Newcastle) sakatlığa sebebiyet verebilecek bu pozisyonun ardından oyuna devam ediyor.

21′

Yüzünden acı çektiği belli olan Callum Wilson (Newcastle), sağlık ekibinin müdahalesini istiyor. Oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu henüz bilmiyoruz.

21′

Miguel Almiron (Newcastle) rakibinden topu almak için aşırı güç kullanıyor. Paul Tierney bunu görüyor ve tereddütsüz bir şekilde düdüğünü çalıyor.

18′

Callum Wilson (Newcastle) ceza sahası içinde yerde kalıyor, ancak hakem oyunculardan gelen itirazları hemen reddediyor.

17′

Fabian Schar (Newcastle) tarafından yapılan elle müdahale futbol oyun kurallarının dışında ve hakem elle oynamaya hükmediyor.

16′

Newcastle aleyhine ofsayt kararı veriliyor.

14′

James Ward-Prowse (Southampton) ceza sahasının kenarında bir boşluk yakalıyor ve kötü bir şut çıkartıyor, top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.

13′

Bu vuruş pek iyi bir sonuç vermedi. Che Adams (Southampton) ceza sahasının kenarından şansını deniyor, ancak yerden kalenin ortasına yaptığı bu zayıf vuruşu kaleci Frederick Woodman çok kolay bir şekilde çıkartıyor.

10′

Kyle Walker-Peters (Southampton) rakip kaleciyi şaşırtmak istiyor, ancak uzak mesafeden çektiği şut farklı bir şekilde soldan dışarı gidince takım arkadaşları kendisine çok kızıyor.

9′

Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor. Allan Saint-Maximin (Newcastle) ofsayta düşen oyuncu.

6′

Valentino Livramento (Southampton) sert bir müdahalede bulunuyor ve Paul Tierney düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.

4′

Oyun durdu. Fabian Schar (Newcastle) top için giriştiği mücadelede oyun kurallarına aykırı davrandı. Oyuncu yaptığı hatanın farkında ve karara itiraz etmiyor.

1′

Hakem düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı

Exit mobile version