Premier Lig oyuncularından WhatsApp’ta seks turnuvası

premier

PREMIER LİG’DE BÜYÜK SKANDAL

Dünyanın en prestijli ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Lig’de forma giyen futbolcuların karıştığı iddia edilen seks skandalı ülke gündemine bomba gibi düştü. İngiltere’nin ünlü tabloid gazetesi The Sun, futbolcuların kurdukları bir WhatsApp grubu aracılığıyla seks turnuvaları düzenlediklerini öne sürdü.

VİDEO PAYLAŞIP PUAN ALIYORLAR

Premier Lig’in bir alt ligi olan Champiohship’te yer alan bazı futbolcuların da aralarında bulunduğu skandalın detayları ise dudakları uçuklattı. Gazete futbolcuların seviştikleri kadınlarla videolara gruba atmaları durumunda 150 puan kazandıklarını yazdı. Ayrıca sevişme esnasında partnerlerine tükürmeleri ya da tokat atmaları durumunda 200 puan aldıklarını iddia etti.

BAZI FUTBOLCULAR KARANLIK ÇAĞDA

Bu grup içinde yer alan bir kişi konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede yaşananları eleştirdi. Aynı kişi futbol dünyasının her geçen gün geliştiğini ancak bazı seksist oyuncuların hala karanlık çağlarda yaşadıklarını söyledi.

Bu arada İngiltere’de hakkında tecavüz iddiasıyla dava açılan ve hapis cezası ile karşı karşıya kalan kriket oyuncusu Alex Hepburn’ün de çevrimiçi benzer bir seks oyunu organize ettiği iddia ediliyor.

Exit mobile version