PSG Nice canlı maç izle

PSG Nice canlı maç izle. Maç 19.00’da Bein Sports HD 3’de canlı yayınla ekranlarda olacak. PSG Nice canlı maç izle.

PSG Nice canlı maç izle. Fransa Ligue 1’de PSG ile Nice bu akşam karşı karşıya gelecek. Maç 19.00’da Bein Sports HD 3’de canlı yayınla ekranlarda olacak. PSG Nice canlı maç izle.

PSG Nice canlı maç izle

PSG Marsilya karşısından galibiyetle döndü. Mbappe ve İcardi’nin bu fırsatları iyi değerlendirdi. ilk dakikalar da öne geçen PSG maçın 2. yarısından itibaren topu yakalayamadı. Teknik direktör değişikliği sonrası başarısı artan PSG, 7 haftadan 5 galibiyetle çıktı. Güçlü oyuncuları ile gol sorunu yaşamadı. Meraklıları tarafından bu akşam ki maç ise hayli merakla bekleniyor. PSG’nin sakatlığı bulunan oyuncuları ise şöyle; Pembele, Neymar, Navas Herrera, Di Maria, Bernat.

Fransa Ligue’nin 24. haftasında gözler Nice’nin üstünde takım başarısızlıkla ilerlerken bu akşam ki PSG maçı karşısına düşük performansla çıkıyor. Son 9 haftadan sadece 2 galibiyet alan Nice bir hayli puan kaybı yaşadı. Bu akşam ki PSG, Nice karşılaşmasında galibiyet kimin olacak merak konusu. PSG’nin evin’de ağırlayacağı Nice bu akşam galibiyet alabilecek mi? Nice’nin sakatlığı bulunan oyuncuları; Dtal, Danilo, Dante, Dolberg, Reine Adelaide ve Mvula Lotomba.

Exit mobile version