Real Madrid Valencia canlı izle

Real Madrid Valencia canlı izle. İspanya La Liga’da bugün Real Madrid ve Valencia mücadelesi var.

Real Madrid Valencia canlı izle. İspanya La Liga’da bugün Real Madrid ve Valencia mücadelesi var. Karşılaşma 18.15’te Smart Spor ekranlarında olacak.

Real Madrid Valencia canlı izle

İspanya lig’inde lider Atletico Madrid’den sonra gelen Real Madrid geçtiğimiz haftayı galibiyet ile bitirdi. Ev sahipliği yaptığı Getafe maçından 2-0’lık bir galibiyet aldı ve bu maç Real Madrid’e 3 puan getirdi. İspanya liginde Zidane ve oyuncuları 46 puanla 2. sırada yer alıyor. Bu akşam evinde Valencia’yı konuk edecek olan Real Madrid karşılaşmanın favorisi. Real Madrid oyuncularından, Marcelo, Eden Hazard, Rodrygo ve Sergio Ramos’un sakatlığı bulunuyor.

Bu sezon iyi sonuçlar almayı başaramayan Valencia en son galibiyeti 2 hafta önce gördü. Geçtiğimiz hafta Bilbao deplasmanından beraberlikle dönen Valencia için 1 puan bile çok önemli. Düşme hattının sadece 4 puan üzerinde olan Javi Gracia ve oyuncularının bu akşam ki performansı merakla bekleniyor. Bu sezonun ilk yarısında Real Madrid ile çıktığı karşılaşmadan 4-1’lik galibiyetle ayrılan Valencia’nın bu akşam ki karşılaşması bir hayli çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Takım oyuncularından sakatlığı bulunan kimse olmazken Hugo Guillamon’un kart cezası bulunuyor.

Exit mobile version