Rıdvan Dilmen’den olay Başakşehir yorumu

rıdvan-dilmen-beşiktaş-başakşehir-yorum

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Medipol Başakşehir maçı 2-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona ererken, ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’den çarpıcı iddialar geldi.

NTV’deki %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Başakşehir’in büyük takım olmadığını, 10 yıl sonra kalıcı halde kalamayacağını söyledi. İngiliz Nottingham Forest takımını örnek gösteren Rıdvan Dilmen, Forest’in büyük takım olamadığını belirterek Başakşehir’in de böyle büyük takım olamayacağını kaydetti.

Dilmen şunları söyledi:

Büyük takım olmak ve büyük kulüp olmak… Manchester United ve Liverpool… Kaç yıldır şampiyon olamıyor. Nottingham Forrest ben gençken Kupa Galipleri Kupası’nı kazanmıştı ama sonra ne oldu? Yıllardır neredeler? Nottingham Forrest bu yüzden büyük kulüp değildir. Kusura bakmasınlar ama Medipol Başakşehir büyük takım değil!

Başakşehir’ın maçına 3 bin taraftarın gitmediğini söyleyen Dilmen, “Mart’ta falan şampiyon olurlar. Ama saygı duyuyoruz. Şampiyon olurlar olmazlar bilmiyorum ama Medipol Başakşehir büyük takım değil. 10 yıl sonra Başakşehir’in kalıcı olacağını zannetmiyorum. 3 yıldır şampiyonluğa oynuyorlar ama stada 3 bin taraftar gitmiyor. O yüzden Abdullah Avcı da kulüp de benden sınıfı geçmişlerdir.” diye konuştu.

Exit mobile version