Sevilla Barcelona canlı maç izle

Sevilla Barcelona canlı maç izle. İspanya Kral Kupası'nda Barcelona Sevilla'ya konuk. Sevilla Barcelona maçını canlı izle.

Sevilla Barcelona canlı maç izle. İspanya Kral Kupası’nda Barcelona Sevilla’ya konuk. Sevilla Barcelona maçını canlı izle.

Sevilla ve Barcelonayı bu akşam zorlu bir karşılaşma bekliyor. Sevilla’nın ev sahipliği yapacağı maçta nefesler tutuldu. Sevilla Barcelona maçı bu akşam 23.00’da Tivibu Spor 2 kanalında canlı yayınlanacak.

Sevilla Barcelona canlı maç izle

Sevillanın motivasyonu bir hayli yüksek. Geçtiğimiz hafta Getafe ile oynayan Sevilla 3-0 lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga da 4. Sıraya kimseye vermeyen Sevilla 42 puanla devam ediyor. 4 maçtır galibiyeti kimseye vermeyen ligin başarılı takımı, bu akşam ki Barcelano maçına ev sahipliği yapıyor. Kral Kupası maçında galibiyet kimin olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=U61Xlyh90V0

Sevilla Barcelona canlı maç

Barcelona son haftalarda galibiyeti kimseye kaptırmıyor. Geçtiğimiz hafta ise Real Betis’ in konuğu oldu ve 3-0 galibiyetle döndü. Bu maç sonrası 3 puan daha alan Barcelona ve Real Betis arasında adeta bir gol düellosu yaşandı. Messi ise bu oyuna sonradan girdi ve galibiyet öncülerinden oldu. La Liga da 6 maçtır kazanan teknik direktör Ronald ve ekibi Kral Kupası maçında Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Yarı finale çıkma şansı kazanan Barcelona’nın bu maç sakatlığı bulunan oyuncuları ise şöyle; Gerard Pique, Coutinho, Ansu Fati. Sevilla Barcelona maçı bu akşam 23.00’da Tivibuda Spor 2 de canlı yayınlanacak.

Exit mobile version