Volkan Demirel’in cezası belli oldu

27 Nisan’da Kadıköy’de oynanan karşılaşma sonunda Trabzonspor çalışanına , “Özür dileyecek. Yoksa onu otobüsten aldırır özür diletirim” diyen Volkan Demirel, ‘rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareket ve müsabaka sonrası sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması’ sebebiyle ceza aldı.

PFDK, 37 yaşındaki Demirel’i, 3 maç men ve 26 bin TL para cezasına çarptırdı.

Trabzonspor antrenörlerinden Gökhan Kandemir de ‘rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.

MOSES’TAN DESTEK

Fenerbahçe’nin sezon arasında Chelsea’den kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu Victor Moses, Volkan Demirel’in cezasının açıklanmasının ardından Twitter’dan birlikte oldukları fotoğraf paylaştı. Moses, fotoğrafta “Kulüp efsanesiyle takılmaca” mesajını verdi.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, takımının sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Sahada olmamasına rağmen maç sonu röportajına gelen 37 yaşındaki file bekçisi, Trabzonspor’un bir çalışanıyla ilgili “Biz kendi derdimize düşmüş bir takımız şu anda. Kimse bize dil uzatamaz. Trabzonspor’un analizcisi midir, çevirmeni midir nedir, bana içeride bir şeyler söyledi. Kendisi gelsin benden özür dilesin ya da ben otobüse gider özür dilettiririm. Herkes haddini bilsin. Belki de kendisinin yaşı kadar Trabzonspor burada kazanamadı” ifadesini kullandı.

Demirel, gerekçe olarak ilk yarı sonunda bordo-mavili kulüp çalışanının kendisine gelerek ‘Bir şeyler söylediğini’ ileri sürdü. Detay vermeyen kaptanın sinirli olduğu gözlendi.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version