Volkan Demirel’in cezası onandı

Volkan Demirel

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in 3 maçlık cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı.

Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Kadıköy’de oynanan karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç cezaya çarptırılan Volkan Demirel’in cezası Tahkim Kurulu’nca da onandı.

Sarı-lacivertli kulübün, 37 yaşındaki kalecinin cezasının indirilmesiyle ilgili itiraz reddedildi.

Eski milli kaleciye ayrıca para cezası da kesildi.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, takımının sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Sahada olmamasına rağmen maç sonu röportajına gelen 37 yaşındaki file bekçisi, Trabzonspor’un bir çalışanıyla ilgili “Biz kendi derdimize düşmüş bir takımız şu anda. Kimse bize dil uzatamaz. Trabzonspor’un analizcisi midir, çevirmeni midir nedir, bana içeride bir şeyler söyledi. Kendisi gelsin benden özür dilesin ya da ben otobüse gider özür dilettiririm. Herkes haddini bilsin. Belki de kendisinin yaşı kadar Trabzonspor burada kazanamadı” ifadesini kullandı.

Demirel, gerekçe olarak ilk yarı sonunda bordo-mavili kulüp çalışanının kendisine gelerek ‘Bir şeyler söylediğini’ ileri sürdü. Detay vermeyen kaptanın sinirli olduğu gözlendi.

Exit mobile version