Mert Tanciğer Yeni Mezunlara E-Ticaret Desteği

E-İhracat Türkiye kurucusu Mert Tanciğer depremden etkilenen yeni mezun gençlere ücretsiz e ticaret eğitim desteği sağlıyor.

Mert Tanciğer konuk olduğu Haluk Tatar’ın youtube kanalında e-ihracat, e-ticaret eğitimleri hakkında bilgiler paylaştı. Son dönemlerde popüler mesleklerden yer alan e-ticaret ve e-ihracat uzmanlığı için başarılı eğitimler veren Mert Tanciğer deprem bölgesinde yaşayan öğrenciler ve yeni mezunlara ücretsiz eğitim kontenjanı açtıklarını belirtti.


 

Mert Tanciğer “Önce Eğitim”

Verdiğimiz E-Ticaret eğitimleri için büyük işadamı da arıyor, bütçesi çok az olan biri de arıyor. Bir arabaya binebilirsin her türlü arabaya binebilirsin ama ilk önce ne yapıyorsun arabayı kullanmayı öğreniyorsun. İlk önce bu işin eğitimini alacaksın bizden çok eğitimini alıp ayrıca bizden danışmanlık alan bir sürü insan var. Yani ama bizden eğitim aldığı zaman bizim dediklerimizi çok daha iyi anlıyor. Bu arada ben şunu da söylemek istiyorum deprem konusunda hepimiz çok çok üzüldük,duygusal zamanlarda geçirdik. Deprem bölgesindeki arkadaşlarımıza deprem bölgesindeki yeni üniversiteyi bitirmiş üniversitede bu arkadaşlara bana ulaşsınlar. Onlara ücretsiz e-ihracat, e-ticaret öğretmek istiyorum. Çünkü biliyorum belki babanızın iş yeri yok artık belki hani sizin çalıştığınız yer kapandı ya da dükkanınız yıkıldı. Bizim eğitim desteğimiz ile yeni bir başlangıç yapmanızı sağlamak isteriz.

Mert Tanciğer
Mert Tanciğer

Mert Tanciğer kimdir?

1980 yılında İstanbul da doğan Mert Tanciğer, Üniversite eğitimini Paris te L isg de tamamladı. İstanbul da sırasıyla tekstil ve turizmle uğraşırken Blueway Hotels projesiyle 4 tane oteli olan bir zinciri kurdu. 2004 yılından beri Türkiye nin önde gelen tekstil markalarından Bonedea markasının yönetim kurulu üyeliğini yapmaktadır. 2000 li yılların ortasından beri E-Ticaret ve E-İhracat yapmaktadır. 2018 yılında kurulan Türkiye nin birçok sektöründen önde gelen özellikle yüksek cirolu markalarında içinde bulunduğu ve Türkiye nin en büyük E-İhracat platformları arasında yer alan E – İhracat Türkiye nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. E-İhracat hakkında Türkiye de ve Dünya da konferanslar vermekte ve sektörün önce gelen kurumlar şirketlerine danışmanlık hizmeti vermektedir. Fenerbahçe Kongre üyesi olan ve iyi düzeyde Fransızca, İngilizce ve orta düzeyde Rusça bilen Mert Tanciğer in 2 oğlu var.

 

 

 

Exit mobile version